Liity jäseneksi

Jäsenmaksut 2023

Vuosimaksu 30 €
Nuorisojäsen alle 16  v. 20 €
Perhejäsen (ei lehteä) 11 €
Ulkomainen jäsen 35€
Kun kasvattaja maksaa pennunostajan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun, on alennus 50%

Jäsenedut mm.
* lehti 3 x  vuodessa
* terveystutkimustuet
* pentuvälitys
* mahdollisuus kasvattajaruutuun lehdessä ja netissä
* MILOMATIC-MILOPET tarjoaa jäsenille -5% alennuksen nettikauppamme Ovh-hintaisista tuotteista. Liitä tilauksesi lisätietoihin koodi ”stzu50”, niin teemme alennushyvityksen tilauksen saavuttua Klarnatilillesi. Tarjous on voimassa vuoden 2023 loppuun! Huom. yhdistyksen jäsenyys tarkistetaan.
* Findogs tarjoaa -10% alen vuoden 2023 loppuun. Pyydä tarjouskoodi sähköpostilla osoitteesta shihtzury (at) gmail.com, jäsenyys tarkistetaan.
* Groomdog.fi verkkokaupasta vuodelle 2023 -10% alekoodilla: SHIHTZU
Toimii kaikkiin Yuup-tuotteisiin, myös tuotepaketteihin, mutta ei tarvikkeisiin eikä matkapulloihin tai pentupakkauksiin.
* Uusi etu jäsenille vuodelle 2023, Roppi.fi-verkkokauppaan -10% alennus normaalihintaisista tuotteista. Pyydä tarjouskoodi sähköpostilla osoitteesta shihtzury (at) gmail.com, jäsenyys tarkistetaan.
* Pala tarjoaa Shih Tzu ry jäsenille koodilla STRY15  -15% alennuksen ensimmäisestä ostoksesta ja koodilla STRY10  -10% alennuksen (voit käyttää vain yhtä alennusta ostokerralla). Käytä koodi hyväksesi täällä; Pala

Lisäksi yhdistys järjestää kesäpäiviä, kasvattajapäiviä, erikoisnäyttelyitä ja club shown. Hallitus ja jalostustoimikunta on myös jäsenten käytettävissä, ja yhdistys ylläpitää butiikkia.

Yhdistyksen tarkoitus on Suomen Kennelliitto- Finska Kennelklubben ry:een kuuluvana rotujärjestönä edistää ja vaalia shih tzujen kasvatusta, jalostusta ja tunnetuksi tekemistä.

Member fee 2023

Foreign member 35 €
Please contact our member secretary sarijohanna.wikstrom (at) gmail.com
Please change (at) to @

Jäsentieto lomake

Täytä alla oleva kaavake ja paina lähetä nappia, niin tietosi kulkeutuvat sähköisesti. Muista täyttää kaikki kohdat.

Lomake

Voit myös tiedustella jäsenasioista jäsensihteeriltämme Sari Wikströmiltä sähköpostitse sarijohanna.wikstrom (at) gmail.com tai puhelimitse 040 551 1547
Muuta (at) = @ sähköpostiosoitteisiin kun lähetät viestiä

Käytä lomaketta myös osoitteenmuutokseen.
Muista täyttää kaikki tiedot (täydellinen postiosoite!)

Tietosuojaseloste

Ymaisema